عظیمی گندمانی, محمد. (1403). اثرات سطوح مختلف شوری بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف لوبیا چیتی. , 4(2), 77-92. doi: 10.22126/atwe.2024.10549.1120
محمد عظیمی گندمانی. "اثرات سطوح مختلف شوری بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف لوبیا چیتی". , 4, 2, 1403, 77-92. doi: 10.22126/atwe.2024.10549.1120
عظیمی گندمانی, محمد. (1403). 'اثرات سطوح مختلف شوری بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف لوبیا چیتی', , 4(2), pp. 77-92. doi: 10.22126/atwe.2024.10549.1120
عظیمی گندمانی, محمد. اثرات سطوح مختلف شوری بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف لوبیا چیتی. , 1403; 4(2): 77-92. doi: 10.22126/atwe.2024.10549.1120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب