1.

تجزیه ارتباط صفات آگرو-فیزیولوژیک با نشانگرهای SCoT در گندم دوروم (Triticum durum Desf.)

صفحه 1-17
رضا محمدی؛ کیانوش چقامیرزا؛ دیبا اکبری؛ همایون امیری؛ مهدی گراوندی؛ سعید عباسی

2.

پاسخ برخی ویژگی ‏های فیزیولوژیک یولاف زراعی به تأمین نیتروژن و آب پس از گرده افشانی

صفحه 18-34
احمد رضا رستمی؛ مختار قبادی؛ صحبت بهرامی نژاد؛ سعید جلالی هنرمند

3.

تجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیک گندم دوروم (.Triticum turgidum var. durum Desf) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی با استفاده از نشانگر مولکولی SSR

صفحه 35-51
سهیلا احمدی؛ فرزاد فیاض؛ امیرمحمد ناجی؛ مصطفی آقایی سربرزه

4.

ارزیابی عمل ژن و هتروزیس صفات کمی در برنج (Oryza sativa L.) با استفاده از طرح تلاقی کارولینای شمالی III

صفحه 52-66
مهرزاد اله‌قلی‌پور؛ علیرضا حقیقی حسنعلیده

5.

بررسی صفات بیوشیمیایی مرتبط با تحمل سرما در ارقام مختلف گندم نان با تیپ‌های مختلف رشد در منطقه کرمانشاه

صفحه 67-87
نگین رضایی؛ محسن سعیدی؛ شهریار ساسانی؛ سعید جلالی هنرمند؛ محمداقبال قبادی

6.

اثر پرایمینگ بذر بر عملکرد دانه، درصد پروتئین و غلظت برخی عناصر غذایی در دانه گندم دیم

صفحه 88-100
فیروزه شریفی کالیانی؛ عادل سی و سه مرده؛ فرزاد حسین پناهی؛ سعید جلالی هنرمند

7.

مروری بر نقش و کارکرد پروموترها در غلات

صفحه 101-139
مهدی سوهانی؛ طیبه فلاحی؛ سعیده علیدوست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب