1.

تحلیل جامع ژنومی، تکاملی و ساختاری خانواده‌های ژنی دارای موتیف LysM در غلات

صفحه 1-25
الهام رضایی میرقائد؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ سید محسن سهرابی؛ محمدرضا محمودیان ثانی

2.

بررسی کیفیت نانوایی گندم‌های تولیدی کشاورزان در مزارع دیم و آبی ایران

صفحه 26-48
سید شهریار جاسمی؛ مهدی شعبان

3.

اثر تنش شوری بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه جو (Hordeum vulgare L.)در سیستم هواکشت

صفحه 49-65
زهرا موحدی؛ احمد معینی؛ مهدی قبولی؛ سمانه خلیلی

4.

تجزیه پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ‌های یولاف زراعی (.Avena sativa L) با استفاده از روش‌های پارامتری تک‌متغیره و ناپارامتری

صفحه 66-91
سید مهدی صفوی؛ صحبت بهرامی نژاد؛ هژیر بهشتی زاده

5.

ارزیابی تنوع بیوشیمیایی، محتوای روغن و SDS-PAGE در ارقام و اکوتیپ‎های مختلف کینوا (Chenopodium quinoa Willd.)

صفحه 92-114
زینب چقاکبودی؛ محمود باقری؛ حسین مصطفایی

6.

معرفی برخی قارچ‌های اندوفیت برنج در استان مازندران

صفحه 115-131
خدیجه عباسی؛ بیتا عسگری؛ وحید خسروی؛ شهرام نعیمی

7.

مقاله مروری: مهندسی ژنتیک در غلات با تاکید بر کاربرد آگروباکتریوم

صفحه 132-164
نوشین فلاحی؛ آرمین ساعدموچشی؛ عباس زضایی زاد؛ محمد گردکانه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب